Rijen dik publiek bij bezoek koninklijk paar aan Wageningen

20 augustus 2013 -  

Het koninklijk paar brengt bezoek aan WageningenDat was een eervolle opdracht! Brody mocht in opdracht van gemeente Wageningen de publiciteit verzorgen rond het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Wageningen op 30 mei 2013. Een geslaagde dag!

Op 30 mei deed het koninklijk paar de provincie Gelderland aan. Ze bezochten achtereenvolgens Duiven, Arnhem, Oosterbeek en Wageningen. Een strakke planning met een strakke organisatie erachter. Wageningen was de enige Gelderse stad waar het paar een rondrit maakte over een lengte van 2,5 km en waar dus plek was voor heel veel toeschouwers. En die moesten er komen! Daarnaast had Brody de taak bewoners en bedrijven in de stad goed te informeren over de verkeers- en veiligheidsmaatregelen en de pers te begeleiden.

Hulde aan de organisatie

Het was bijzonder om hieraan mee te werken en eens achter de schermen van het koninklijk huis en RVD te mogen kijken. Met een speciaal team in de oranje kamer op het stadhuis hebben we een paar weken hard gewerkt aan dit bezoek. Voor de publiciteit hebben we ons niet alleen op Wageningen gericht, maar op de hele Veluwe en een groot deel van de Betuwe. De persberichten, uitnodigingen aan Oranjeverenigingen, advertenties, posters voor de winkeliers, website, tweets en Facebookposts hebben hun uitwerking gehad. Het stond rijen dik op 30 mei. Alles verliep vlekkeloos. Hulde aan de organisatie.

Reacties zijn gesloten.