webteksten & contentmarketing

Content is king!

Waar we voorheen met (online) advertenties en persberichten onze doelgroep probeerden te bereiken, gebeurt dit nu vooral met content: waardevolle informatie en verhalen (storytelling) op internet, in de vorm van teksten, foto’s, filmpjes etcetera. Advertenties klikken mensen weg, goede informatie lezen ze en delen ze met anderen. Uw website moet tegenwoordig tip top in orde zijn, zodat conversie (=actie, zoals bijvoorbeeld bestellen, e-mailadres achterlaten of bellen) niet kan uitblijven. Voor uw digitale nieuwsbrieven geldt hetzelfde: geen algemene reclamepraatjes meer, maar afstemmen op de ware interesses van de klant.

Nieuwe strategie Google: be social

Goede content is ook voor de vindbaarheid van uw website een vereiste. Google waardeert het als u uw website regelmatig ververst met relevante informatie en als u de interactie met uw bezoekers opzoekt. Doet u dat niet, dan laat Google u nauwelijks meer zien in de zoekresultaten. U begrijpt dat webteksten op websites, blogs, Facebook of Twitter steeds belangrijker worden. Hoe dat precies moet, dan weten wij. En we kunnen het ook!

Met contentmarketing komt alles naar u toe

Brody schrijft uw online teksten voor nieuwsbrieven, websites, blogs, berichten op Twitter en Facebook. U scoort daarmee het beste als al deze uitingen u veel nieuwe en tevreden klanten opleveren en een hoge omzet bezorgen. Dat vraagt om een geregisseerde aanpak, contentmarketing of inboundmarketing geheten. U wordt vanzelf gevonden! Wij kunnen u helpen met de opzet ervan, of u de zorgen helemaal uit handen. Daarvoor gebruiken we Hubspot.

  • webteksten ¬†& webredactie in cms-systemen
  • optimalisatie van websites (SEO): vindbaarheid vergroten.
  • webcare: uw reputatie online bewaken, tijdig inspelen op wensen, leads genereren.
  • digitale nieuwsbrieven ontwikkelen en schrijven
  • social media (blogs, Facebook, Twitter) verzorgen & contentmarketing
  • storytelling: geef uw producten een verhaal
  • en de rest… redactiewerk, artikelen, jaarverslagen, verkoopbrochures, advertenties, persberichten voorlichtingsmateriaal etcetera

Reacties zijn gesloten.