Websites bouwen

Brody bouwt websites die werken. Die doet wat-ie moet doen: bijvoorbeeld leads genereren. Websites die uw boodschap goed vertolken in een functionele, leesbare en vooral effectieve website.  Met een goede zoekstructuur, gebruiksvriendelijk, interactief en in passende vormgeving.

U krijgt immers maar een kans. Oogt uw website niet professioneel, dan trekt men ook uw geloofwaardigheid en betrouwbaarheid in twijfel. En  vindt men niet waarnaar men op zoek is? Met één klik bent u weg. Geen business.

Inventarisatie functionaliteiten

We staan eerst stil bij uw bedrijf, uw business, uw klanten. Het verhaal en het plaatje moeten goed staan, en de functionaliteiten goed geïnventariseerd. Dat vervatten we in een functioneel ontwerp. Dan pas begint het bouwen. Dat kan overigens snel en hoeft niet duur te zijn.

Websites bouwen in WordPress

Onze werkwijze levert een website op die doet wat-ie moet doen, die converteert. Die de juiste bezoekers trekt en deze verleidt klant te worden. Die betrokkenheid creëert, informatie en service biedt of omzet oplevert. Die u zelf makkelijk kunt bijhouden en monitoren. Wij bouwen websites in WordPress, zodat u niet aan ons vastzit. Wij gunnen onze klanten hun vrijheid.

Vindbare website: heel belangrijk

Wij zorgen er natuurlijk voor dat de website goed gevonden wordt in Google en dat ook blijft de komende tijd. Heel belangrijk, bekijk maar eens de infografic.

search-stats-SEO-sea-500x333

Interactief is daarbij het sleutelwoord, sinds Google websites met steeds nieuwe content hoger waardeert en die actief op social media zijn. Ook dat nemen we mee; u wilt immers bij de tijd blijven.

  • Ontwikkelen van websites die converteren
  • Vormgeving en bouwen samen met partners
  • Optimalisatie: websites goed vindbaar maken in Google
  • Usability: websites gebruiksvriendelijk maken, alles op de goede plek
  • Contentmarketing: zorgen voor voldoende interactiviteit tussen de website en social media.

Reacties zijn gesloten.