Nieuw kinderdagverblijf van FKN in Zwolle promoten

21 april 2013 -  

FKN logo 150 breedFKN Flexibele Kinderopvang Nederland opende in 2009 een nieuw kinderdagverblijf in Zwolle en vroeg Brody hieraan bekendheid te geven. Dit was de start van een warme samenwerking.

FKN is een  kleine kinderopvangorganisatie in regio Zwolle die het anders wil doet. Bewust kleinschalig, flexibele plaatsing en alleen betalen als het kind er daadwerkelijk geweest is. Een tegenwicht tegen de logge, grote kinderopvangorganisaties. FKN had twee vestigingen in Hattem en Heerde en opende een derde in Zwolle. En de eigenaren hadden nog meer plannen. Tijd voor Brody.

Postionering en website
menu website 20nov11Brody is begonnen met positioneren van FKN: waarmee onderscheidde deze kinderopvang zich in de markt en hoe vertaal je dat in een goede belofte. Hard nodig om als kleintje gezien te worden in de snel uitdijende markt van de kinderopvang. Een professionele, geoptimaliseerde website is daarvoor een eerste vereiste. Daarmee zijn we dan ook begonnen. En het gaat goed. We houden de resultaten van Google Analytics in de gaten en schaven indien nodig aan de content om de website in  de top 3 in Google te behouden. Alle vestigingen houden voor de ouders een facebookpagina waarvan de posts op de site verschijnen.

Folders en advertenties
Naast de website wordt natuurlijk ook ingezet op persberichten, krantenartikelen, folders en advertenties. Het is en blijft belangrijk om via verschillende kanalen zichtbaar te blijven. Zwolle is een succes geworden; de andere vestigingen doen er niet voor onder. Al blijft het zaak alert te blijven in een tijd waarin de kinderopvang harde klappen te verduren krijgt.

Reacties zijn gesloten.