Team & partners

Brody werkt zowel met zelfstandige professionals als met bureaus samen. Hieronder een selectie van partners waarmee Brody gezamenlijk projecten voor onze klanten realiseert.

Marianna in de branding_150x150Marianna van den Broek – eigenaar Brody
Marianna is een allround marcom professional met kennis van online. Adviseert, bedenkt en schrijft. Zit altijd vol ideeën. Wil ooit nog eens een kinderboek gaan schrijven. Zit in het weekend graag op zee, in haar bootje. Als u Brody belt, krijgt u haar aan de lijn.


Rika LukacRika Lukac – vormgever
Rika is super creatief. Vraag haar een huis, horloge, website of boek te ontwerpen, en je krijgt een verrassend voorstel. Bij deze geboren en getogen Vlaamse is alles tof. Ook yoga en superfoods. Naast vormgeven zijn dat haar grote passies.


Mariëtte BoomgaardMariëtte Boomgaard – vormgever & webdesign
Mariëtte maakt met haar bureau Ocelot Ontwerp persoonlijke en kleurrijke ontwerpen. Of het nu gaat om een logo, flyer of website. Heeft naast gevoel voor vorm en stijl, oog voor een heldere indeling.  Denkt desgewenst graag mee over de inhoud. Is een echt natuurmens en dwaalt in de vakantie graag met een rugzak door afgelegen oorden.


wim de vosWim de Vos – webdesign & cursussen
Wim is de uitvinder van de term webcare – de naam van zijn bedrijf. Als hij dat destijds had laten registreren, was hij nu rijk geweest. Nu moet hij dus nog werken, en dat is wel zo fijn want een goed webdesigner is goud waard. Hij geeft zelfs cursussen ‘website bouwen’ aan kinderen, hoopt dus wel een keer te kunnen stoppen.


profielfoto_kl-250x300Karin Bronwasser – webdesign
Karin is WordPressoloog. Ja u leest het goed. De enige in Nederland. Raakt niet uitgepraat over WordPress. Doet er ook mooie dingen mee. Kan er ook over zingen en er een landschap bij visualiseren. Wat een WordPressoloog niet zoal in huis heeft…


Claudia OttenClaudia Otten – fotograaf
Naast fotografie voor bedrijven maakt Claudia graag vrij werk. Dat kan zijn in de vorm van een serie portretten of juist meer poëtische beelden van de wereld om haar heen. Zij vindt het belangrijk om op een sociale manier te fotograferen. Dat is vaak terug te zien in haar portretten. Verder is ze dol op films,  concerten en exposities.


logo doorroodDoorrood Persuasive Agency – reclamebureau
Doorrood bouwt aan merken van betekenis. Ook in samenwerking met Brody!  Met een ijzersterke visie op merkontwikkeling en een bijzonder creatief team levert zij  topresultaat. Bovendien is Doorrood supplier van Hubspot. Dus ook voor inbound marketing is Doorrood partner.

 

Reacties zijn gesloten.