Brody

marianna5kleurvk-150x150Brody adviseert bedrijven en organisaties met marketing en communicatie. Initiatiefnemer is Marianna van den Broek, Neerlandica en gediplomeerd marketeer (NIMA B). Een allround marketing-professional anno nu, met jarenlange ervaring. Bij NS heeft ze het vak geleerd. Is degelijk van instelling en innovatief van aard. Stort zich vol overgave in elk nieuw avontuur. View Marianna van den Broek's profile on LinkedIn

Brody is een flexibel bureau dat snel inspeelt op de vraag. We werken in wisselende samenstelling met gekwalificeerde partners als webbouwers, vormgevers, tekstschrijvers, fotografen en online specialisten. Voor elke uitdaging het juiste team. Toekomstgericht.

Effectieve marketing is effectieve samenwerking

Brody denkt met haar klanten mee en kijkt verder dan de dag van vandaag. Het gaat om het spel, niet om de knikkers. Het beoogde resultaat staat centraal. Daar werken we naar toe. Voor ons gaat effectieve marketing en communicatie hand in hand met consequent zijn en commitment hebben. Als u er niet volledig achter staat, doen uw klanten dat ook niet. Vandaar dat samenwerken voor ons een groot goed is. Niet voor u, maar met u.

 

Reacties zijn gesloten.