Nationale kringloopdag bij Rataplan succesvol

12 oktober 2013 -  

logo nkd rataplan10 oktober 2013 was het weer zover: de nationale kringloopdag. Dit jaar met het thema ‘Ontmoet je held tijdens de nationale kringloopdag’. De winkels van Rataplan zijn ook weer van de partij. Aan Brody de opdracht de publiciteit vooraf te verzorgen zodat de nationale kringloopdag voor de winkels een succes wordt.

Rataplan is een grote kringlooporganisatie in Noord- en Zuid-Holland met inmiddels 14 winkels, waar mensen werken met arbeidshandicap of met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Ook exploiteert Rataplan 20 bewaakte fietsenstallingen, van NS en gemeenten. De organisatie groeit snel en de ambities zijn vooruitstrevend. Kringloop en vintage zijn hot en daarop moet je inspelen!

De oplossing
banner RataplanReclamebureau Bade uit Baarn heeft in opdracht van de brancheorganisatie het thema ‘Helden’ bedacht en de vormgeving verzorgd van posters, kaarten enz. Vandaar dat we de vormgeving van de Rataplan-advertenties en de bannercampagne op Dichtbij.nl ook door Bade hebben laten verzorgen. Dit op basis van Brody’s concept. In elke winkel hingen posters met het programma van die dag, in de kranten in het verzorgingsgebied van de winkels stonden advertenties en artikelen die we hadden aangeleverd. En natuurlijk zijn de sociale media en de website ook ingezet.

 

Reacties zijn gesloten.