Fraaie jaarberichten zetten Halt Gelderland op de kaart

2 mei 2013 -  

Jaarbericht Halt Gelderland 2011Voor Halt Gelderland maakt Brody al een aantal jaren het jaarbericht. Met daarin een verantwoording van het gevoerde beleid voor zowel haar repressieve als preventieve activiteiten. De jaarberichten worden elk jaar goed ontvangen.

Halt Gelderland is een onderdeel van de landelijke organisatie Halt, vroeger Bureau Halt geheten. De organisatie richt zich steeds meer op de preventie van jeugdcriminaliteit. Dit doet Halt voor gemeenten, winkeliersverenigingen, zorgverleners, justitie en politie. Om zich bij deze doelgroepen goed op de kaart te zetten, besloot Halt Gelderland vanaf 2009 jaarlijks een fraai vormgegeven en goed geschreven Jaarbericht uit te geven. En dat doen we ieder jaar met veel plezier. Elk jaar kiezen we voor een thema, waarop we vormgeving en teksten afstemmen. Het jaarbericht laten we vergezellen van een prikkelend persbericht waarmee Halt Gelderland elk jaar meer succes boekt.

Begin 20013 is Halt Gelderland opgegaan in één landelijke organisatie Halt; daarmee is de traditie beëindigd. Brody verzorgt nog wel de teksten voor Halt Gelderland die door de landelijke organisatie in een uniform Halt-jasje worden gestoken.

Jaarbericht Halt Gelderland 2009Jaarbericht Halt Gelderland 2010Jaarbericht Halt Gelderland 2011Jaarbericht Halt 2012

Reacties zijn gesloten.